Ugrás a tartalomra

Szegeden járt a Kincsesládánk

2023.12.01
08:57
2023.12.01
18:40
Forrás
Pannon RTV
A Pannon RTV Kincsesládánk című műsorának alkotói találkoztak a közönséggel Szegeden a Délvidék Házban. Az est során a közönség bepillantást nyert a forgatások rejtelmeibe és a műsorszerkesztés titkaiba.

A szegedi Délvidék Ház meghívására mutatkozott be a Kincsesládánk című sorozatműsor, amely Vajdaság településeit kutatja fel és bemutatja azokat a magyar embereket, akik eredeti értékeket képviselnek. A sorozatból eddig 67 adást láthattak a jelenleg szülési szabadságon lévő Gyarmat Angéla és az őt helyettesítő Király Mirella szerkesztésében. A műsor állandó műsorvezetője Búzás Zsuzsanna.

„Remélem, hogy mindenkihez közelebb tudjuk hozni a mi forgatásainkat, a mi munkánkat, azt, hogy hogyan készül el egy egy ilyen Kincsesládánk adás, és hátha kedvet kapnak utazgatni egy kicsit” - mondta Búzás Zsuzsanna.

A szegedi közönség eddig nem ismerte a műsort, sikerült felkelteni az érdeklődésüket. Elhangzott, ezeket online formában folyamatosan lehet követni a legismertebb videómegosztó portálon. Balázs Lászlóné: „Sok mindent megtudtam. Nem voltunk még, nem utaztunk még arra, de most, hogy beindult a Szeged-Szabadka közti vasúthálózat, szívesen elmennék, nemcsak Szabadkára, hanem megnézni ezeket a helyeket.”

A bemutatkozó beszélgetés után kötetlen beszélgetés kezdődött a többször díjazott műsor alkotói és a közönség között.

Kincsesládánk
Szeged
Délvidék Ház
közönségtalálkozó
Gyarmat Angéla
Király Mirella

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.
13:43, Frissítve: 16:32

Ezreket vonz a palicsi majális

Verőfényes napsütés és viharos erejű szél várta a 39. palicsi majális látogatóit. Már a délelőtti órákban benépesült a tópart, a kora délutáni órákban pedig már több ezren voltak a sétányon.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.