Ugrás a tartalomra

Szombaton lesz az Ifjúsági Fesztivál Szabadkán (videó)

2017.05.16
12:31
Horvátországból, Macedóniából és Szerbia több városából érkeznek fellépők a szabadkai Ifjúsági Fesztiválra
Horvátországból, Macedóniából és Szerbia több városából érkeznek fellépők a szabadkai Ifjúsági Fesztiválra. A szombaton megrendezésre kerülő eseményen nyolc együttes lép majd színpadra. A fesztiválnak a szabadkai Bunjevačko Kolo Horvát Művelődési Egyesület ad otthont. A versenyzők szombaton este 8 órától 10 óráig zenélnek. A fesztivál legjobb együttese albumfelvételt nyer a szabadkai Stúdió 11-ben, és lehetőséget kap két regionális fesztiválon való bemutatkozásra is. 21 óráig ingyenesen lehet részt venni a fesztiválon, azt követően 400 dinár lesz a belépőjegy. Mészáros Armand, szervező: "Ez a harmadik év, hogy a szabadkai Ifjúsági Iroda szervezi a fesztivált, folytatjuk azt, amit Lengyel Gábor megálmodott 2011-ben, vagyis próbálkozunk vele. Nyolc versenyző lesz, Horvátországból, Macedóniából és Szerbiából. A nyolc versenyző után fellép két ismert belgrádi együttes, az Artan Lili és az E-play is."



Szabadka
Ifjúsági Fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.