Ugrás a tartalomra

Több ezren látogattak ki a Vásártérre

2023.07.02
10:51
2023.07.02
17:02
Forrás
Pannon RTV
Véget ért a háromnapos Kanizsa Feszt. A magyarkanizsai Vásártérre több ezren látogattak ki az elmúlt napokban. A változatos zenei kínálat mellett számos családi program várta a közönséget.

Szombat délután is ingyenes gyerekprogramok várták a kilátogatókat, középkori táncokat láthattak, de íjászkodhattak is, sőt kincsvadászatban, bűvészmutatványokban vehettek részt. Kézműveskedni is lehetett.

Basa Levente, Magyarkanizsa: „Békát készítettünk, meg készítettünk elefántot is a másik asztalnál. Úgy készítjük a békákat, hogy elsőnek a nyelvüket összeragasztjuk a ragasztóval, és akkor a többi felét is, majd beleragasztjuk a szívószálat.”

Bohata Pósa Zsanett, Magyarkanizsa: „Persze a kézműves foglalkozások is nagyon tetszenek nekik, mert minden évben mással kedveskednek a gyerekeknek, igyekeznek mindig újat kitalálni, és a gyerekek már várják is.”

A családi programokat követően jöhettek a koncertek. A legnépszerűbb rockbandák és lemezlovasok léptek színpadra a fesztivál utolsó estéjén is.

Szabó Tamás, Zenta: „Az eddig két nap szerintem tökéletes volt, tökéletes a hangulat, a társaság, a zenekarok jól játszanak. Erre a napra meglátjuk, hogy fog alakulni, de szerintem a Road odafog nyomni az egész fesztiválnak.”

Koncz Máté, Magyarkanizsa: „Legfőképp Rudán Joe és Kalapács és a Road, igazából ez a kettő, ami miatt jöttem, és maga a hangulat, ami itt annyira megfog, hogy ez itt minden évben valami fantasztikus.”

Az utolsó nap színpadra lépett többek között a Road, a Samas, de Djomla és a Katapult Dj is kiváló mixekkel búcsúztatta a fesztivált.

Kanizsa Feszt
Magyarkanizsa
vásártér

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.