Ugrás a tartalomra

Újra Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál Szabadkán

2023.10.04
13:45
2023.10.04
15:58
Forrás
Pannon RTV
Hangversenyek, előadások, kötetbemutatók a fesztivál egy hete alatt.

Hétfőn kezdődik az Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál Szabadkán. Október 9. és 15. között koncertekkel, tanulmánykötet-bemutatóval és előadásokkal várják az érdeklődőket.

A programok helyszínéül a Szabadkai Zsinagóga mellett a Szabadkai Zsidó Hitközség, valamint a Jadran Színpad szolgál majd.

Kovács Róbert, a Szabadkai Zsidó Hitközség irodavezetője: „Az idei fesztiválunk gyöngyszeme az október 15-ei zsinagógai koncert, a Pressburger Klezmer Band lép fel itt, Szabadkán. A pozsonyi együttes négy éve már szerepelt, nagyon magas minőségű klezmer zenét hoznak az új albumukról. Mit liebe, tehát Szeretettel a címe, így fogják átnyújtani Szabadka polgárainak.”

Őszi Zsidó Kulturális Fesztivál
Szabadka
Kovács Róbert
zsidó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.