Ugrás a tartalomra

Újra a világ legjobb kiadói közé került a Fonó

2019.09.28
12:11
2024.03.19
08:35
Forrás
MTI
Világviszonylatban hetedik a magyar kiadó, amelynek sikerét többek között Boban Marković és Lajkó Félix lemezei biztosították.

A Fonó által kiadott Boban Marković MRAK című album két hónapon át vezette a zenei listákat, de Lajkó Félix Volosi lemeze is rendre az élvonalban végzett. Előkelő helyre került a Parno Graszt, a Cimbalom Brothers, a Babra, továbbá Vaszi Levente és Vrencsán Anita gyimesi albuma is - áll a budai zeneház közleményében.

A Fonó a 2018 szeptembere és a 2019 szeptembere közötti időszakot feldolgozó huszonötös listán egyedüliként képviseli a magyarországi és egyben a teljes kelet-közé-európai lemezpiacot. A magyar kiadó 2016-ban a negyedik helyen szerepelt a listán.

Fonó
kiadó
lista
Boban Marković
Lajkó Félix

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.