Ugrás a tartalomra

Újvidéki művészek mutatkoznak be a Miskolci Nemzeti Színházban

2018.02.06
21:19
2024.03.19
08:52
Forrás
MTI
Három napon át Újvidék színházi, képzőművészeti és irodalmi élete mutatkozik be a Miskolci Nemzeti Színházban a csütörtöktől szombatig tartó Határtalan Napok rendezvénysorozat keretében.

Csütörtökön vajdasági képzőművészek kiállításával nyílik a fesztivál, amely márciusig lesz látható. Ezt követően az Esterházy Péter műveinek ihletésére született Kis magyar pornográfia című előadást mutatják be Nikita Milivojević rendezésében. Pénteken Újvidék - egy város drámája címmel beszélgetést rendeznek Végel László Kossuth-díjas íróval, majd este a Kosztolányi Dezső Színház és az Újvidéki Színház közös produkcióját mutatják be. Látható lesz a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának előadása, valamint bemutatják Balogh István 19. században íródott Fekete című drámájának adaptációját. 

Újvidék
Miskolci Nemzeti Színház
irodalom
színház
képzőművészet

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.