Ugrás a tartalomra

Utoljára csapta fejébe Indiana Jones kalapját Harrison Ford - VIDEÓ

2023.06.25
14:07
2023.06.25
14:21
Forrás
MTI
Nem tervezi a visszavonulását Harrison Ford, ugyanakkor Indiana Jonest utoljára alakította az Indiana Jones és a sors tárcsája című, hamarosan a mozikban kerülő filmjében.

A 81 éves színész a CNN műsorában mondta el, hogy nincs szándékában felhagyni a színészettel, mert nem érzi jól magát munka nélkül. "Szeretek dolgozni. Szeretem hasznosnak érezni magam" - fogalmazott.

Mint hozzáfűzte, filmszínészként a többiekkel való közös munkát, "az együttműködés intenzitását és bensőségességét" szereti a legjobban.

A magyar mozikban szerdától látható Indiana Jones és a sors tárcsájában játszott főszerepéről a Total Film című magazinnak azt nyilatkozta: "Utoljára játszom ezt a szerepet. Várhatóan ez lesz az utolsó alkalom, hogy a karakter (Indiana Jones) megjelenik a filmvásznon".

A James Mangold rendezésében forgatott két és fél órás produkcióban szerepel Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Antonio Banderas és John Rhys-Davies is.

A kalandfilm világpremierjét a májusi cannes-i filmfesztiválon tartották. A fesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díjjal tüntette ki Harrison Fordot.

Harrison Ford
film

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.