Ugrás a tartalomra

Vajdasági Magyar Színházak Minifesztiválja Újvidéken

2024.01.15
16:02
2024.01.15
16:07
Forrás
közlemény
A rendezvényt az Újvidéki Színház fennállásának 50. évfordulója alkalmából rendezi meg január 27. és február 4-e között.

A szervezők változatos programmal készültek: egy bemutatóval, öt vendégjátékkal és négy koncerttel várják az érdeklődőket.

Január 27-én, a fesztivál első napján mutatják be Urbán András rendezésében a Történt egyszer Újvidéken című előadást, emellett pedig a szabadkai Népszínház, a Zentai Magyar Kamaraszínház és a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház is vendégszerepel majd Újvidéken. A koncerteken fellép mások mellett a Parno Graszt és a Szilárd Mezei Quartet is.

A koncertek ingyenesek, de jegyfoglaláshoz kötöttek.

Újvidéki Színház
évforduló
Vajdasági Magyar Színházak Minifesztiválja

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.