Ugrás a tartalomra

Varázsszavak pelenkásoknak

2023.09.15
15:02
2023.09.15
17:46
Forrás
Pannon RTV
Tessék, kérem, köszönöm - ezek azok varázsszavak, amelyekkel a legkisebbek is megismerkedhetnek a Pelenkás Színház Varázsszavak című előadásában.

Az előadás kétnyelvű, magyarul és szerbül is megszólalnak a színészek. Az alkotók 0-36 hónapos korig ajánlják a mű megtekintését. A bemutató holnap 17 órakor lesz a Szabadkai Gyermekszínházban. A színdarab szórakoztató és oktató jelleggel is bír. Jó hangulatú, zenés körítéssel ismerteti meg a gyermekekkel az illedelmességet és a jó modort. A színdarabban Jelena Rašković, Fridrik Gertrúd és Marko Vujević szerepel majd.

Biljana Vujović Bajka, rendező: „Az előadás címe a Varázsszavak, amely alap kifejezésekről szól, azok mellett, amelyeket már megtanult a baba, mint az anya, apa, tata és mama, ahogy szólítja a családtagokat. Úgy gondolom, hogy ez mindannyiunk számára fontos. Szükség van egy alapra, a gyökerekre, nevelésre, kérem, köszönöm, tessék. Előreszaladtunk ebben a modern világban és elfelejtjük mennyire is fontosak ezek a dolgok. Ez az alapja a jó minőségű oktatásnak, amelyre a társadalom épül. Nagyon felelősségteljes munka és nagyon fontos munka. Mi arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb módon végezzük.”

Pelenkás Színház
Fridrik Gertrúd
Szabadkai Gyermekszínház

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.