Ugrás a tartalomra

Várják a jelentkezőket a PÓZ-ra

2016.11.10
08:56
November 15-ig lehet jelentkezni a PÓZ – Pódiumestek, szerkesztett és ünnepi műsorok II
November 15-ig lehet jelentkezni a PÓZ – Pódiumestek, szerkesztett és ünnepi műsorok II. szemléjére, mely a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Vajdasági Magyar Drámapedagógiai Társaság akkreditált szakmai összejövetele. A rendezvényre, melyet december 3-án tartanak a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban, versmondó és irodalmi szakkörök, színjátszó csoportok, iskolai osztályok jelentkezését várják, akik irodalmi összeállításaikat, szerkesztett műsoraikat szívesen megmutatnák. Ugyanakkor várják azoknak a pedagógusoknak, csoportvezetőknek a jelentkezését is, akik produkciót ezúttal nem tudnak hozni, de szívesen megtekintenék a bemutatásra kerülő előadásokat, és részt vennének egy, a témával kapcsolatos tréningen. Bővebb információ a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet honlapján, a http://www.vmmi.org/ oldalon található. Hajvert Lódi Andrea, munkatárs, VMMI: „Az a célja, hogy egy kicsit beszéljünk az irodalmi műsorokról, az ünnepi műsorokról, a szerkesztett játékokról, hiszen minden művelődési egyesület és minden iskola évente többször szerkeszt ilyen alkalmi fellépéseket és nem mindegy, hogy ezek milyen minőségűek, ezek az előadások, másrészt a gyerek hogyan érzi magát benne. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, hogy egy kicsit frissítsük a pedagógusoknak és a szakmai felkészítőknek a tudását, hogy lássanak ötleteket, halljanak új dolgokat, friss dolgokat, úgyhogy megnézünk néhány előadást ezen a napon, egy nagyszerű zsűri fogja elemezni az előadásokat, Kovács Frigyes, Mezei Kinga és Molnár Krekity Olga, utána pedig egy kis workshop lesz.”

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.