Ugrás a tartalomra

Vasárnap kezdődik a Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivál Szabadkán

2017.09.20
18:17
2017.10.04
12:39
A fesztivált a leginkább elismert európai és nemzetközi fesztiválok egyikeként tartják számon

Idén is megrendezik a Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivált Szabadkán. Az eseményt immár 24. alkalommal tartják meg vasárnaptól szeptember 29-ig. A fesztivált a leginkább elismert európai és nemzetközi fesztiválok egyikeként tartják számon. Több országból érkeznek előadók, hogy produkcióikkal érdekes és változatos áttekintést nyújtsanak a világ minden tájáról a fiatal közönségnek.

Slobodan Marković, fesztiváligazgató: „Ebben az évben 235 jelentkezőnk volt hat kontinensről. A legtöbb kérelem a versenytárgyra vonatkozó felhívásra érkezett. A kereteinknek megfelelően kiválasztottunk 14 előadót, köztük elégedettségemre érkeznek előadók Ausztráliából is. Onnan eddig nem jöttek, minden kontinensről érkeztek, kivéve Ausztráliát. Tehát örömünkre szolgál bejelenteni, hogy a szabadkai, illetve belgrádi gyerekek ebben az évben ausztráliai bemutatót is láthatnak.”

nemzetközi
gyermekszínház
fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.