Ugrás a tartalomra

Vasárnap kezdődik Szabadkán a Nemzetközi Zongora Fesztivál (videó)

2016.11.08
15:09
Ismertették az idei Nemzetközi Zongora Fesztivál programját
Ismertették az idei Nemzetközi Zongora Fesztivál programját. A november 13-tól 17-ig tartó eseménysorozaton öt zongoraművész előadását hallhatják a szabadkaiak. A rendezvényt a városháza dísztermében tartják. A komolyzenei fesztivál programtervét Görög Noémi, az Electe Egyesület művészeti vezetője mutatta be. - November 13-án Érdi Tamás nyitja a rendezvényt, Magyarországról. 14-én Irina Naumovska macedón zongoraművész játszik. 15-én Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, 16-án Tonja Čuić horvátországi zongoraművész és 17-én két zongorakettőst hallhat a közönség, a Becker zongoraduót Németországból, illetve a Ingmar zongorakettőst Újvidékről.



fesztivál
zongora

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.