Ugrás a tartalomra

Végső nyugalomra helyezték Fehér Mártát

2024.04.24
15:35
2024.04.24
21:27
Forrás
Pannon RTV
A Hét Nap újságírója életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után hunyt el.

Fehér Márta 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott. Nagy tervei voltak, de az alattomos, orvul támadó betegség nem csak megállította, hanem le is győzte őt, méghozzá olyan gyorsan, hogy küzdeni sem tudott ellene. Pedig megpróbálta, mert nem tartozott a tulajdonságai közé, hogy valamit könnyen feladjon. Fehér Mártától családja, barátai és kollégái vettek végső búcsút ma délután 2 órakor. Mártát Szabadkán, a Rókusi temetőben helyezték örök nyugalomra. 

Fehér Márta
temetés

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.