Ugrás a tartalomra

Veszprémi vendégjáték a Winteretnón (videó)

2017.02.24
12:15
A Veszprémi Petőfi Színház előadásával folytatódott a Winteretno csütörtökön a szabadkai Népkörben
A Veszprémi Petőfi Színház előadásával folytatódott a Winteretno csütörtökön a szabadkai Népkörben. A Szerelmes levelek című kétszemélyes romantikus darabot Kéri Kitty és Oberfrank Pál játssza. A szerelmes levelek című előadás két éve fut nagy sikerrel, ezért a veszprémi színház repertoárjába is beemelték. Kéri Kitty és Oberfrank Pál már sokszor játszott együtt színpadon, de bevallásuk szerint még mindig okoznak egymásnak meglepetéseket. Az eredeti címén Love Letters című darab Melissa és Andy levelekben fellángoló, öt évtizeden át tartó szerelméről szól. Kéri Kitty, színész: „Hogyha mondjuk nem az ásó, kapa, nagyharang választ szét bennünket, hanem valami más, vagy esetleg az egyik túléli a másikat, ki van túl egy kapcsolaton, ki nincs túl, meddig él maga a szerelem, addig, amíg mind a kettő létezik és él abban a kapcsolatban, vagy elég, ha csak az egyik? Tehát olyan kérdéseket feszeget, amiket jó végiggondolni és hazaviheti az ember magával.” winteretno keri kitty oberfrank pal A két ember magánlevelezésére épülő darab Vámos Miklós fordításában került színpadra. Oberfrank Pál, színész: „Ami a darabban elhangzik, az igaz, különösen, ha a szüleink, nagyszüleink leveleit elővesszük. Ezek annyira személyesek, és nem indigóval készült írások és annyira sok mindent elárulnak az emberről, olyan személyesen lehet benne valamit adni, mégis csak fontos dolog maga a levelezés.”



A romantikus mű egyértelmű üzenete, hogy időt kell szánnunk az érzéseinkre és időt kell szánnunk egymásra is. winteretno nezok
Népkör
Winteretno
Szerelmes levelek
Veszprémi Petőfi Színház

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.