Ugrás a tartalomra

A Viktória című operettet mutatták be Kupuszinán

2020.09.07
08:40
2020.09.07
17:14
Forrás
Pannon RTV
Ábrahám Pál nagy sikerű operettjét a helyi Petőfi Sándor Művelődési Egyesület Sturcz József Színjátszó Csoportja Molnár József rendezésében adta elő.

Hosszú kihagyás után ismét megtelt nézőkkel a színházterem Kupuszinán. A járványügyi előírások miatt a nézők ezúttal korlátozott számban vehettek részt az előadáson. A bejártnál lázat mértek, illetve a maszk viselését is kötelezővé tették a szervezők.

A Viktória című operett bemutatóját nagy érdeklődés fogadta. A címszerepet Csernai Panna játszotta.

"Viktória karaktere egy kiegyensúlyozott komoly nő. Elég nehéz alakítani a szerepét, mert idősebb mint az én korom. Sokat kellett vele foglalkoznom, hogy átérezzem azokat az érzéseket, amit érez. Úgy gondolom, sikerült."

A darab az egzotikumot, a távol-keleti zenét vegyíti a magyaros és a dzsesszes hangzással. A próbafolyamatok kilenc hónapig tartottak, kisebb megszakításokkal.

Molnár József, rendező: "Az az előnyünk, hogy profi zenekarunk van, mivel mindkét zenészünk tanár, az apatini zeneiskolában tanítanak. Ez már egy nagyon nagy előny. Vannak nagyon jó hangú szereplőink, itt kár volna kihagyni az operettet. Meg talán benne is van a vérünkbe."

A Viktória című operett következő előadást szeptember 12-én játssza a színjátszó csoport, 19 órai kezdettel.

Viktória
operett
bemutató
Kupuszina

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.