Ugrás a tartalomra

Vladimir Janić tárlata a szabadkai Városi Könyvtár Amerikai Kuckójában (videó)

2016.10.24
15:19
Az Amerikai Egyesült Államok tizenhat elnökéről készített portrét a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium tanulója, Vladimir Janić
Az Amerikai Egyesült Államok tizenhat elnökéről készített portrét a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium tanulója, Vladimir Janić. Rajtuk kívül a jelenlegi két elnökjelölt, Hillary Clinton és Donald Trump arcképmását is elkészítette. A Városi Könyvtár Amerikai Kuckójában október 26-ig tekinthető meg a fiatalember tárlata Szabadkán. Az Amerikai Kuckó egyébként idén ünnepli fennállásának tíz éves évfordulóját. Andrej Kunkin, szervező: „Egész nyáron ezzel foglalkozott. A legjobb tudása szerint használta fel a szén és ceruzarajz-technikát. Nekem nagyon tetszett az, ahogyan a hajat ábrázolta. Persze nem emlékezetből dolgozott, hanem az internetről vagy a könyvekből vette az alkotásai alapanyagát és megpróbálta ábrázolni az alanyait.”



elnök
tárlat
amerikai kuckó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.