Ugrás a tartalomra

A Zentai Magyar Kamaraszínház új kamaratermét október 19-én adják át

2017.10.07
08:17
2024.03.19
08:36
Forrás
Vajdaság MA
A kamaratermet a Ha mi, holtak feltámadunk című előadással avatják fel.

Elkészült a Zentai Magyar Kamaraszínház új kamaraterme, amelyet a tervek szerint október 19-én, csütörtökön ünnepélyes keretek között adnak át. Wischer Johann, az intézmény igazgatója elmondta, a kamaratermet a Ha mi, holtak feltámadunk című előadással avatják fel, amelynek főszereplője a Kossuth- és Jászai-díjas kiváló és érdemes művész, Szilágyi Tibor lesz.

A munkálatokat a Magyar Kormány, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Magyar Nemzeti Tanács és Zenta község önkormányzata támogatta. A Zentai Magyar Kamaraszínház mindenkit vár az előadásra, amelyet október 19-én, 20-án, 21-én, 26-án, 27-én, 28-án és 29-én este fél nyolctól tekinthetnek meg az érdeklődők.

Zenta
kamaraterem
avatás
előadás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.