Ugrás a tartalomra

Zentán mutatták be Csík Mónika Szekrénylakók című mesekötetét

2018.02.02
16:23
2024.03.19
08:38
Forrás
Pannon RTV
A könyv a szerző ötödik olyan munkája, amely a gyerekekhez szól. A Kanyó Janovics Erika által illusztrált könyvben 20 mese található, amelyek külön-külön, de egy mesefolyamként is értelmezhetők.

A bemutatón Berényi Emőke, a kötet szerkesztője beszélgetett a szerzővel. A Szekrénylakók a Forum Könyvkiadó Intézet gondozásában jelent meg.

Csík Mónika, szerző, Szekrénylakók: „Ez egy zárt kis világban játszódó történetfolyam, ugyanis egy gyerekszoba nagy szekrényében kelnek életre és bonyolódnak különböző kalandokba apró kis kacatok, almacsutkák, egy gomb, egy fél pár zokni, egy ruhamoly, két kisegér, és közéjük keveredik egy furcsa teremtmény, a Hihetetlen Mesék Könyve, aki egyfajta felnőttként vagy pedagógusként megpróbálja az ő mindennapi kis kalamajkáikat, gondjaikat közös mederbe terelni, megoldani.”

Zenta
Csík Mónika
Szekrénylakók
könyvbemutató

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.