Ugrás a tartalomra

Évet értékelt Újvidék polgármestere

2023.12.28
19:25
Forrás
Pannon RTV
Megtartották a hagyományos polgármesteri fogadást a sajtó dolgozói részére Újvidéken.

Milan Đurić polgármester megköszönte a az egész éves tájékoztatást és beszámolt mindarról, amit Újvidék vezetése az elmúlt évben tett a városban. Đurić elmondta, a 2023-as év nehéz és gondokkal teli volt, ugyanakkor sikerült fejleszteniük.

Milan Đurić, polgármester, Újvidék: „Az évet a következőképpen értékelem: két hidat építünk, elhelyeztük mintegy 40 év után a majevicai távfűtőművek alapkövét. Két általános iskola alapkövét is elhelyeztük, gondolok itt a Miloš Crnjanski Általános Iskolára és a jugovićevói iskolára. 2170 lakást építettünk ugyanebben a negyedben, vagyis az állam, Szerbia, mi pedig a terület kommunális felszerelését végeztük el. A Felszabadulás sugárutat kiaszfaltoztuk, ezt is 40, de lehet hogy 50 év után.”

Újvidék
Milan Đurić

Most

21:05, Frissítve: 21:14

Szédületes mérkőzést hozott a 173. örökrangadó

Szenzációsan kezdte a szerbiai labdarúgó Szuperliga 2023/24-es idényének rájátszási szakaszát a Crvena zvezda a Partizan ellen. A drámai összecsapáson 3:2-re nyertek a piros-fehérek, és 10 pontra lógtak el a fekete-fehérektől.
19:25, Frissítve: 19:33

A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros

A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén.
17:07, Frissítve: 19:09

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.