Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Három koronavírusos beteg van a Szabadkai Közkórházban

2020.09.24
15:38
Forrás
Közlemény
Egy koronavírusos kismama világra hozta gyermekét, akinek a tesztje negatív lett.

Három pácienst kezelnek jelenleg a Szabadkai Közkórház covid-részlegein, közülük senki sem szorul mesterséges lélegeztetésre - jelenti az intézmény.

Tegnap egy koronavírusos várandós hölgy világra hozta gyermekét, akinek tesztjét ma értékelték ki, és negatív lett. Az édesanya és a csecsemő is jó egészségi állapotban vannak.

Az elmúlt két napon egyébként újabb egészségügyi dolgozónál nem mutatták ki a fertőzést.

12 vizsgálatot végeztek el olyan személyek körében, akik felső légúti tünetekkel rendelkeztek, ebből három ellenőrzés volt, és két személyt kellett benntartani kezelésen a két nap alatt - olvasható az egészségügyi intézmény összesítésében.

Szabadka
Szabadkai Közkórház
koronavírus
járvány
adatok
fertőzöttek
betegek
kismama

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.