Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Helló, Kanizsa! - Mi vonzza a turistákat?

2021.09.24
21:37
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa község területén évente nagyjából 300 eseményt szerveznek.

Mind a 13 település fontosnak tartja a programok színesebbé tételét, színvonalának folyamatos javítását, és rendszeres megtartását. Ezeket a rendezvényeket és programokat a Helló, Kanizsa! projekt keretében igyekeznek összefonni. A projekt bemutatja a község szálláshelyeit, eseményeit, látnivalóit. Magyarkanizsa önkormányzata a Helló, Kanizsa! márkanév kialakításáért, és az idegenforgalmi törekvések elismeréseként elnyerte a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem által létrehozott Városmarketing Gyémánt Díjat.

Pannon RTV

Magyarkanizsa leglátványosabb és legközkedveltebb kirándulóhelye a Tisza-part, amely az elmúlt időszakban több új tartalommal bővült. Fejlődött a kemping infrastruktúrája, kiparcellázták a lakókocsiknak, sátraknak kialakított helyet, bővítették az áramcsatlakozókat, térfigyelő kamerákat helyeztek ki, és ingyenes wifire is számíthatnak a látogatók. A strand környéke új elemekkel gazdagodott, fából készült panoráma ágyak várják a lelátogatókat, és a Helló, Kanizsa! brand zászlói díszítik az egyébként is virágos teret. Újabb szórakoztató résszel bővült a medence és környéke. Van egy interaktív, érintőképernyős információs pult is a Tisza-parton, ahol a Helló, Kanizsa! honlap funkcionál. Újítás a telefontöltő is. A Tisza-part mellett húzódó érintetlen erdősáv kiváló kirándulóhely.

Pannon RTV

A legemlékezetesebb és legegyedibb pillanat minden évben a tiszavirágzás, mely igen ritka természeti jelenség. A kérészek tánca a partról is megcsodálható, de az igazán gazdag látványért érdemes hajóra szállni.

Pannon RTV

Magyarkanizsát a csönd városaként emlegetik. Az utóbbi években azonban a zene, a fesztiválok és az ide látogató több ezres tömeg felpezsdítette a hétköznapokat. Vegyük hát gyorsan végig a nyár legjavát! Idén is volt Kanizsa Feszt és Malomfesztivál is az oromi malom tövében.

Nagy volt az érdeklődés az idén már XIII. alkalommal megszervezésre kerülő Traktorfesztivál iránt is.

Több mint 80 csapat nevezett be a III. Vadász-napra, ahová nemcsak Szerbiából, hanem Magyarországról is jöttek főzni.

Pannon RTV

Idén is megszervezték a Szent István-napi és Újkenyér–ünnepet. A Városháza előtti téren és a parkban gyermekprogramokkal és koncertekkel készültek a szervezők. Az eseményen Vajdaságban első ízben volt hallható a Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival.

Hello Kanizsa
Fejsztámer Róbert
Gyémánt Díj
Tisza-part
Tisza-parti
tiszavirág
Tiszavirág Fesztivál
Malomfesztivál
Kanizsa Feszt

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.