Ugrás a tartalomra

Holnap megnyílik a fedett medence a Prozivkán

2020.08.18
16:46
Forrás
subotica.com
Egyszerre százan lehetnek bent, az óvintézkedések betartása mellett.

Holnaptól ismét nyitva lesz a szabadkai Prozivka Sport- és Rekreációs Központban lévő fedett medence - írja a subotica.com. A Stadion Kommunális Közvállalat értesítésében az áll, hogy egyszerre csak 100 személy tartózkodhat bent, 80-an a nagymedencében, 20-an a gyermekmedencében. A központ zárt területein kötelező a maszk viselése és a megfelelő távolság betartása. A belépéskor mindenkinek megmérik a testhőmérsékletét, valamint kézfertőtlenítőket is elhelyeznek a bejáratnál. A fedett medence minden hétköznap 6 és 16 óra között tart nyitva, emellett hétfőn, szerdán és csütörtökön este 10 és éjfél között is várják a fürdőzőket. Hétvégén pedig szinte egész nap, reggel 6-tól éjfélig lesz nyitva.

fedett medence
medence
Szabadka
Prozivka
nyitás

Most

17:36, Frissítve: 19:25

Advent a faluban

Ünnepi műsorral és kirakodóvásárral várták az Advent a faluban elnevezésű rendezvényre a királyhalmiakat vasárnap délután. Az eseményen zsúfolásig megtelt a kultúrház.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.