Ugrás a tartalomra

Igor Mirović: A befejező munkálatok folynak a Szabadkai Népszínház építésén

2024.03.29
17:01
2024.03.29
17:11
Forrás
Pannon RTV
Folynak a Szabadkai Népszínház átalakításának, rekonstrukciójának és bővítésének végső munkálatai, amelyek a következő két hónapban fejeződnek be - írta a tartományi kormány elnöke Instagram-bejegyzésben.

A színház rekonstrukciója 2007-ben kezdődött, és az elmúlt évben intenzívebbé vált, köszönhetően a Tartományi Kormány által elkülönített forrásoknak és a munkálatok kiemelkedően jó ütemének. Az új, pompás épület májustól szolgálja majd a művészeket és a közönséget, rendszeres repertoárral pedig ez év szeptemberében jelentkezik. Ez egy újabb jó hír Vajdaságból – áll a tartományi kormány elnökének bejegyzésében.

Igor Mirović
Szabadkai Népszínház

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.