Ugrás a tartalomra

Kályhákat kapott ajándékba Magyarkanizsa önkormányzata

2023.11.30
16:41
2023.11.30
16:55
Forrás
Pannon RTV
Eljuttatják községbeli rászoruló nagycsaládosnak.

Három tüzelős kályhát kapott ajándékba Magyarkanizsa önkormányzata az Ajvár-bajvívó országos gasztronómiai karaván szervezőitől. Az ajándék apropója, hogy 10 évvel ezelőtt szerveztek először ilyen versenyt a község területén. Az ajándékot az önkormányzat továbbadja három községbeli rászoruló nagycsaládosnak.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „A rászorultak tudni fogják használni, mert valóban úgy választotta ki a Szociális Központ őket, hogy ők azok, akik ezt a legjobban megérdemlik. A kályha tüzelőanyag nélkül elég nehezen működik, úgyhogy az önkormányzat ehhez az akcióhoz hozzárak még néhány köbméter fát családonként, amivel én úgy gondolom, hogy ki fogják húzni legalább ezt az idei telet.”

Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.