Ugrás a tartalomra
Info TV

Két rendőrautót kapott a magyarkanizsai rendőrség

2019-03-21
15:05
2019-03-21
18:19
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa önkormányzata két szolgálati gépjárművet biztosított a helyi rendőrség részére. Ma volt a hivatalos átadó.

 A magyarkanizsai rendőrfőnök, Rekecki Titusz elmondta, hogy ez a két gépjármű nagyban hozzájárul majd a biztonsági helyzet javításához az egész község területén. A rendőrfőnök kiemelte: „Ezeket a járműveket a bűnügyi dolgozók veszik igénybe és természetesen a bűnüldözés szempontjából nagyon lényegesek lesznek a munkájukban.”

A nagykikindai rendőrfőnök, Dušan Glišin köszönetét fejezte ki az önkormányzatnak a példaértékű együttműködés miatt: „Meggyőződésem és biztos vagyok benne, hogy ezzel felgyorsítjuk a rendőrségünk munkáját, itt Magyarkanizsán, ez a város és a polgárok biztonságának javára fog válni.”

Több éves igény volt a helyi rendőrség részéről, hogy a járműpark újításában is segítsen az önkormányzat, ez most megvalósulhatott - emelte ki Fejsztámer Róbert. Magyarkanizsa polgármestere hozzátette: „A mai nap folyamán két rendőrautót adtunk át. Ezeket az önkormányzat a biztonságpolitikai bizottság pénzügyi keretébő vásárolt meg, 1,9 millió dinárért.”

A polgármester hozzátette, reméli, hogy az együttműködés további szakaszában lehetőség lesz még további szolgálati gépjárművek vásárlására is.

Magyarkaniza
rendőrség

Most

Népszerű