Ugrás a tartalomra
Info TV

Két rendőrautót kapott a magyarkanizsai rendőrség

2019-03-21
15:05
2019-03-21
18:19
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa önkormányzata két szolgálati gépjárművet biztosított a helyi rendőrség részére. Ma volt a hivatalos átadó.

 A magyarkanizsai rendőrfőnök, Rekecki Titusz elmondta, hogy ez a két gépjármű nagyban hozzájárul majd a biztonsági helyzet javításához az egész község területén. A rendőrfőnök kiemelte: „Ezeket a járműveket a bűnügyi dolgozók veszik igénybe és természetesen a bűnüldözés szempontjából nagyon lényegesek lesznek a munkájukban.”

A nagykikindai rendőrfőnök, Dušan Glišin köszönetét fejezte ki az önkormányzatnak a példaértékű együttműködés miatt: „Meggyőződésem és biztos vagyok benne, hogy ezzel felgyorsítjuk a rendőrségünk munkáját, itt Magyarkanizsán, ez a város és a polgárok biztonságának javára fog válni.”

Több éves igény volt a helyi rendőrség részéről, hogy a járműpark újításában is segítsen az önkormányzat, ez most megvalósulhatott - emelte ki Fejsztámer Róbert. Magyarkanizsa polgármestere hozzátette: „A mai nap folyamán két rendőrautót adtunk át. Ezeket az önkormányzat a biztonságpolitikai bizottság pénzügyi keretébő vásárolt meg, 1,9 millió dinárért.”

A polgármester hozzátette, reméli, hogy az együttműködés további szakaszában lehetőség lesz még további szolgálati gépjárművek vásárlására is.

Magyarkaniza
rendőrség

Most

07:30, Frissítve: 07:38

Itt az afrikai meleg

Rendkívül magas hőmérsékletre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Egyes helyeken ma a csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 fokot is. Erős UV-sugárzás lesz napközben.
21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.