Ugrás a tartalomra
Info TV

Két rendőrautót kapott a magyarkanizsai rendőrség

2019-03-21
15:05
2019-03-21
18:19
Forrás
Pannon RTV
Magyarkanizsa önkormányzata két szolgálati gépjárművet biztosított a helyi rendőrség részére. Ma volt a hivatalos átadó.

 A magyarkanizsai rendőrfőnök, Rekecki Titusz elmondta, hogy ez a két gépjármű nagyban hozzájárul majd a biztonsági helyzet javításához az egész község területén. A rendőrfőnök kiemelte: „Ezeket a járműveket a bűnügyi dolgozók veszik igénybe és természetesen a bűnüldözés szempontjából nagyon lényegesek lesznek a munkájukban.”

A nagykikindai rendőrfőnök, Dušan Glišin köszönetét fejezte ki az önkormányzatnak a példaértékű együttműködés miatt: „Meggyőződésem és biztos vagyok benne, hogy ezzel felgyorsítjuk a rendőrségünk munkáját, itt Magyarkanizsán, ez a város és a polgárok biztonságának javára fog válni.”

Több éves igény volt a helyi rendőrség részéről, hogy a járműpark újításában is segítsen az önkormányzat, ez most megvalósulhatott - emelte ki Fejsztámer Róbert. Magyarkanizsa polgármestere hozzátette: „A mai nap folyamán két rendőrautót adtunk át. Ezeket az önkormányzat a biztonságpolitikai bizottság pénzügyi keretébő vásárolt meg, 1,9 millió dinárért.”

A polgármester hozzátette, reméli, hogy az együttműködés további szakaszában lehetőség lesz még további szolgálati gépjárművek vásárlására is.

Magyarkaniza
rendőrség

Most

Népszerű

Fegyveres bankrablás Szabadkán

Fegyveres bankrablás történt ma reggel Szabadkán. Senki sem sérült meg. Az álarcos elkövető a Dimitrije Tucović, közismertebb nevén a Borovo utcájában lévő Postatakarékot rabolta ki.