Ugrás a tartalomra

Kiszínezték a teret

2023.10.06
14:49
2023.10.06
20:12
Forrás
Pannon RTV
Aszfaltrajzokat készítettek a magyarkanizsai óvodások a Városháza előtti sétányon a gyermekhét alkalmából.

A program keretében már évek óta kiszínezik a teret. A magyarkanizsai önkormányzat - akárcsak a korábbi években -, most is ajándékokkal kedveskedett az óvodás csoportoknak.

A gyermekhét alkalmából idén is élménydús programokat biztosítottak a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézményben - ismertette Pósa Varjú Léna, az intézmény pszichológusa.

„A programok között szerepelt a sport, a séta, volt kirándulós, piknikező nap, amikor a gyerekek a közeli parkokban, a Tisza-partra kirándultak, felfedező utakat tettek és sportoltak. Még a bölcsődei korosztálynak is építettek akadálypályát, ahol az ügyességi vetélkedőt szervezték meg. A Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény jóvoltából a magyarkanizsai nagycsoportos és iskola előkészítős óvodások ellátogattak a Brummogók elnevezésű mackókiállításra, melyet a Nemzetközi Gyermekhét alkalmából szerveztek meg. Óvónőink mesedélelőttöt is tartottak, a legkisebbeknek felolvasták a csoport kedvenc meséjét, ezt követően pedig egyéni vagy csoportos alkotásokon keresztül feldolgozták a hallottakat."

aszfaltrajz
Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény
óvodások

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.
13:10, Frissítve: 16:20

Ne hagyjuk elveszni a disznótorozás hagyományát!

Hagyományos disznótoron vehettek részt az érdeklődők a szabadkai Makkhetes helyi közösségben. Az esemény célja, hogy tovább őrizzék a tradíciót, megismertessék a fiatalok körében is, majd a befolyt összeget jótékony célja fordítsák.

Népszerű