Ugrás a tartalomra

A legidősebb szabadkaiakat keresi a Vöröskereszt

2023.10.02
21:31
Forrás
közlemény
A legidősebb szabadkai hölgyet és urat, továbbá a leghosszabb idő óta házasságban élő párt keresi a szabadkai Vöröskereszt.

A kiírásra október 9-e és 25-e között lehet jelentkezni. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben azt írják, jelentkezni a 024/621-101-es telefonszámon lehet, vagy személyesen a Vöröskereszt szabadkai székhelyén, a Fasizmus áldozatainak tere 3-as szám alatt. Hozzáteszik, az októberi hónapot az idős polgároknak szentelik.

Vöröskereszt
Szabadka

Most

07:55, Frissítve: 08:10

Magyar fűszeres jazz Belgrádban

Adventi koncertet szervezett Belgrádban Magyarország Nagykövetsége és a Collegium Hungaricum kulturális központ. Az érdeklődők a budapesti Kodály Spicy Jazz zenekar fellépését tekinthették meg a szerb fővárosban működő Bitef színházban.
07:19, Frissítve: 07:25

Ködös, borult, esős idő

Felhős, hideg, esős idő várható ma a délelőtti órákban, a csapadék viszont délutánra megszűnhet. Az alacsonyan fekvő tájakon havas esőre is számíthatunk, a hegyvidékeken pedig havazásra.
22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.