Ugrás a tartalomra

Lezárják Szabadkán a Majsai-híd környékét

2024.04.02
15:27
2024.04.02
16:17
Forrás
subotica.com
Szerdától több útkereszteződést is lezárnak a Majsai-híd környékén. A lezárásra a vasút korszerűsítésének részeként, a hídon végzett munkálatok miatt kerül sor.

Holnaptól május 30-ig le lesz zárva a Ratko Mitrović és a Majsai út, a Szervó Mihály és a Majsai út, valamint a Jovan Mikić, a Jovan Cvijić és a Majsai út kereszteződése. Ebben a két hónapos időszakban a Majsai út és a Jovan Mikić utca találkozásából az 51. hadosztály, a Partizán bázisok és a Kőrösi út felé terelik el a forgalmat.

Fontos információ, hogy a lezárás miatt változik a 3-as autóbusz útvonala - mondta el Erdődi Csongor, a helyközi és távolsági buszjáratok részlegvezetője, a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat munkatársa: „Hármas vonal - ha Makkhetes irányából nézzük a város felé - közlekedik az 51. hadosztály útkereszteződéséig változatlanul, majd a körforgalomnál a harmadik kijáraton távozik és a Tesla-telep felé veszi az irányt. A Kőrösi utcánál szintén van egy körforgalom, ahol tovább megy egyenesen a Nikola Tesla utcáig, ott jobbra fordul. Régebben ott volt a 16-os vonal végállomása, tehát azon a helyen változtatja irányát. Ezután megy az utca végéig, ahol ráérkezik a Jovan Mikićre, ahol az Alfa autóház van. Ott balra fordul, és felveszi a régi menetirányt.”

A hivatalos menetrendet tovább is figyelemmel lehet kísérni, illetve annak alapján kell az autóbuszokra érkezni. Az indulási és érkezési időpontok, amelyek a véghelyre vonatkozóan vannak megadva, azok nem változnak. Útközben, amit elveszít az autóbusz az egyik szakaszon, azt a másik szakaszon be fogja hozni.

A kereszteződések május 30-ig lesznek lezárva a forgalom előtt.

Szabadka
Belgrád - Budapest vasútvonal

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:36

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délutánra összehívta Magyarország Védelmi Tanácsát a Karmelita kolostorba az Izraelt ért iráni légitámadások következményeinek értékelésére - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.