Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsa: napokon belül befejeződik a Sport- és Rekreációs Központ felújítása

2019-09-30
14:12
2019-11-30
12:40
Forrás
Pannon RTV
A központot nagyjából 15 egyesület használja aktívan. Az illetékesek ma megtekintették a munkálatokat.

Napokon belül befejeződnek a magyarkanizsai Sport- és Rekreációs Központ felújítási munkálatai.

A felújítási munkálatok egy évvel ezelőtt kezdődtek meg a Sport- és Rekreációs Központban. A munkálatok első fázisát a Szerbiai Kőolajipari Vállalat támogatta, és az épület nagytermét tudták felújítani. Az első fázisba tartoztak a beltéri munkálatok, az épület alapjának megerősítése azért, hogy egy nagyobb helyiséget kapjon a központ.

Remete Norbert, a kivitelező cég munkatársa: „Lett egy új öltöző és egy új vizesblokkot is kialakítunk. Az épületre 20 centis szigetelés került, illetve a plafonszerkezet is és lecserélődött, a komplett tetőszerkezet.”

A második fázisban az alsó épületet újították fel, sőt, egy különálló tornatermet is kialakítottak. Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „A teljes beruházás összege megközelítőleg 5 millió dinár. 4,8 millió dinárnyi bruttó összeg, amiből 2,5 millió dinárt a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság, 2,3 millió dinárt pedig az önkormányzat biztosított. Így tudtuk teljes egészében befejezni most már ezt az egész épületegyüttest.”

A munkálatok napokon belül befejeződnek és birtokukba vehetik a helyi sportolók.

Magyarkanizsa
felújítás
Sport- és Rekreációs Központ
Fejsztámer Róbert

Most

17:31

Szibériában is meleg volt a június

Rekordmagas volt a júniusi átlaghőmérséklet a szibériai sarkvidéken - ez derül ki az Európai Unió Földet és a klímaváltozást megfigyelő kutatóprogramjának adataiból.

Népszerű

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.