Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Magyarkanizsa: napokon belül befejeződik a Sport- és Rekreációs Központ felújítása

2019-09-30
14:12
2019-09-30
17:24
Forrás
Pannon RTV
A központot nagyjából 15 egyesület használja aktívan. Az illetékesek ma megtekintették a munkálatokat.

Napokon belül befejeződnek a magyarkanizsai Sport- és Rekreációs Központ felújítási munkálatai.

A felújítási munkálatok egy évvel ezelőtt kezdődtek meg a Sport- és Rekreációs Központban. A munkálatok első fázisát a Szerbiai Kőolajipari Vállalat támogatta, és az épület nagytermét tudták felújítani. Az első fázisba tartoztak a beltéri munkálatok, az épület alapjának megerősítése azért, hogy egy nagyobb helyiséget kapjon a központ.

Remete Norbert, a kivitelező cég munkatársa: „Lett egy új öltöző és egy új vizesblokkot is kialakítunk. Az épületre 20 centis szigetelés került, illetve a plafonszerkezet is és lecserélődött, a komplett tetőszerkezet.”

A második fázisban az alsó épületet újították fel, sőt, egy különálló tornatermet is kialakítottak. Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „A teljes beruházás összege megközelítőleg 5 millió dinár. 4,8 millió dinárnyi bruttó összeg, amiből 2,5 millió dinárt a Tartományi Sport és Ifjúsági Titkárság, 2,3 millió dinárt pedig az önkormányzat biztosított. Így tudtuk teljes egészében befejezni most már ezt az egész épületegyüttest.”

A munkálatok napokon belül befejeződnek és birtokukba vehetik a helyi sportolók.

Magyarkanizsa
felújítás
Sport és Rekreációs Központ
Fejsztámer Róber

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.