Ugrás a tartalomra

Megjelentek a mezőgazdasági termelőknek szóló pályázatok Topolya községben

2021.10.07
14:22
2021.10.07
18:01
Forrás
Pannon RTV
Topolya község önkormányzata az idei évben is meghirdeti a mezőgazdasági és vidékfejlesztési programot.

Idén hat kiírásra lehet jelentkezni: a mesterséges megtermékenyítés költségeinek megtérítése, a hiteltámogatás mezőgazdasági kölcsönök esetében, biztosítási költségek támogatása, állatorvosi költségvetések támogatása szarvasmarha és sertéstenyésztők részére, piaci standok bérletének finanszírozása, valamint az állatorvosi és egyéb költségek támogatása a méhészek részére.

Szatmári Adrián, polgármester: "Topolya község önkormányzata az idei évben is meghirdeti a mezőgazdasági és vidékfejlesztési programot. Ennek a célja a mezőgazdasági termelők támogatása. Az idei évben Topolya község költségvetésében 13 millió dinárt irányoztunk erre a célja. Olyan mezőgazdasági termelők tudnak pályázni, akik aktív státuszban vannak, akiknek nincs adóhátralékuk közbevételek címen és akik Topolya községben folytatják tevékenységüket. A mezőgazdasági termelők legtöbb két pályázatra tudnak pályázni. A pályázatok október 1-től 31-ig vannak nyitva."

termelő
pályázat
Topolya

Most

20:11, Frissítve: 20:24

Az ukrán elnökkel tárgyalt a szerb államfő Tiranában

Az Ukrajna-Délkelet-Európa csúcstalálkozón Aleksandar Vučić egyebek mellett a két ország területi integritásáról, az ENSZ Alapokmányának tiszteletben tartásáról és a béke megteremtésére tett erőfeszítésekről egyeztetett Volodimir Zelenszkijjel.
19:03, Frissítve: 19:10

Kedvezmények a Forum Könyvkiadónál

A Forum Könyvkiadó Intézet felhívja a figyelmet, hogy a Vajdasági Szép Magyar Könyv pályázat elismert alkotásait további két hétig árusítják 20%-os kedvezménnyel a weboldalukon (https://forumliber.rs/shop).
18:36, Frissítve: 18:44

Ajándék a hölgyeknek

Miközben még az előző koncert hatása alatt állunk, a Szabadkai Népszínház és a Szabadkai Szimfonikus Zenekar újabb közös eseményre készül.

Népszerű