Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Megjelentek a mezőgazdasági termelőknek szóló pályázatok Topolya községben

2021.10.07
14:22
2021.10.07
18:01
Forrás
Pannon RTV
Topolya község önkormányzata az idei évben is meghirdeti a mezőgazdasági és vidékfejlesztési programot.

Idén hat kiírásra lehet jelentkezni: a mesterséges megtermékenyítés költségeinek megtérítése, a hiteltámogatás mezőgazdasági kölcsönök esetében, biztosítási költségek támogatása, állatorvosi költségvetések támogatása szarvasmarha és sertéstenyésztők részére, piaci standok bérletének finanszírozása, valamint az állatorvosi és egyéb költségek támogatása a méhészek részére.

Szatmári Adrián, polgármester: "Topolya község önkormányzata az idei évben is meghirdeti a mezőgazdasági és vidékfejlesztési programot. Ennek a célja a mezőgazdasági termelők támogatása. Az idei évben Topolya község költségvetésében 13 millió dinárt irányoztunk erre a célja. Olyan mezőgazdasági termelők tudnak pályázni, akik aktív státuszban vannak, akiknek nincs adóhátralékuk közbevételek címen és akik Topolya községben folytatják tevékenységüket. A mezőgazdasági termelők legtöbb két pályázatra tudnak pályázni. A pályázatok október 1-től 31-ig vannak nyitva."

termelő
pályázat
Topolya

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:21

Erkel Ferenc-est a nagybecskereki leánykollégiumban

Erkel Ferencre, Himnuszunk zeneszerzőjére emlékeztek tegnap este a nagybecskereki Szathmáry Karolina leánykollégiumban. A magyar kultúra napja alkalmából megtartott rendezvényt a kollégium a helyi Petőfi MME-vel közösen szervezte meg.
20:32, Frissítve: 20:52

Hetvenezren várólistán

Csaknem hetvenezren vannak a kórházak várólistáján Szerbiában. Egy komplikált csípő vagy térdműtétre akár 10 évet is várni kell az állami betegellátásban.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Egy fiatal nő harca, hogy újra járni tudjon

Páger Anita 26 éves muzslyai lány egy baleset következtében öt éve mozgássérült. Bekerült a Budi human jótékonysági alapítvány programjába és thaiföldi műtétjére indult gyűjtési akció. Májusig nem egész 16 millió dinárt kellene összegyűjteni.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Két rendszámfelismerő rendőrautó Szabadkának

Két új rendőrautóval gazdagodott a Szabadkai Rendőrigazgatóság. A két jármű rendszámfelismerő rendszerrel és kamerákkal is fel van szerelve a közlekedési rendészet igényeihez igazítva.