Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Módosították Magyarkanizsa község idei költségvetését

2020.10.15
14:35
2020.10.15
16:32
Forrás
Pannon RTV
A KKT döntésére azért volt szükség, mert olyan nem tervezett projektek is megvalósultak a községben, mint például a Kispiac és Nosza közötti vízhálózat kiépítése.

A képviselők egyebek mellett elfogadták az oromi turisztikai, sport- és rekreációs központ rendezési tervét, továbbá több községi intézmény működéséről szóló jelentést, illetve jövő évi munkatervét. A Községi Képviselő-testület ülésén 36 napirendi pont szerepelt.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Pletikoszity Tibor, frakcióvezető, VMSZ, Magyarkanizsa: „Örvendetes hír, hogy a mezőgazdaságra szánt kiadásokat az idei évben is betartotta és megvalósította a község, tehát az, ami a mezőgazdasági termelőket érinti, tehát a legszükségesebb kiadásokban segíteni fog az önkormányzat, ahogy az eddigi években is történt ez. Ki kell emelni, hogy a Hulladéklerakó 27-ről 16 millió dinárra csökkentette a Kanizsa községtől kért hozzájárulást. A magyarkanizsai víztisztító kiépítésére 161 millió dinárt kell kiválasztani.”

Magyarkanizsa
költségvetés
módosítás
kkt
Községi Képviselő-testület
Pletikoszity Tibor

Most

21:04, Frissítve: 21:13

Gólyakolónia Újvidéken

Újvidék északi bejáratánál, az autópálya mellett található Vajdaság egyik legnagyobb gólyakolóniája. Egy elhagyatott építkezés betonoszlopainak tetején több mint húsz fészekben nevelik az új nemzedékeket.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.