Ugrás a tartalomra

Nem lehet elég alkalommal felhívni a figyelmet a közlekedésbiztonságra!

2023.12.07
12:31
2023.12.09
09:33
Forrás
Pannon RTV
Közlekedésbiztonsági előadáson vehettek részt a magyarkanizsai Beszédes József Műszaki és Mezőgazdasági Iskolaközpont harmadikos és negyedikes tanulói.

Az előadás egy részét a zimonyi Bojana Gladović tartotta, aki közlekedési baleset következtében lett mozgáskorlátozott, alsó végtagjait nem tudja használni. A program a Magyarkanizsai Községi Közlekedésbiztonsági Bizottság, a Szerbiai Közlekedésbiztonsági Ügynökség és a Rokkantak Szerbiai Egyesülete együttműködésével került megszervezésre.

Fejsztámer Róbert, polgármester, Magyarkanizsa: „Nem lehet elég alkalommal elmondani és felhívni a figyelmet a közlekedésbiztonságra. Most a középiskolásoknak szóló előadásban nem is az volt a cél, hogy ki az, aki járművet hajt vagy van vezetői engedélye, hanem arról volt szó és arra szerették volna felhívni a figyelmet ezen a sokkoló példán keresztül, hogy teljesen mindegy, hogy gyalogosok, kerékpárosok, motorkerékpárosok vagy éppen autóvezetők vagyunk, a baleset bárhol, bármelyik pillanatban elérhet minket, és a fiatalok számára ez hatványozottan veszélyt jelent.”

Magyarkanizsa
Beszédes József Műszaki és Mezőgazdasági Iskolaközpont
közlekedésbiztonság

Most

14:02, Frissítve: 16:34

Jogászkonferencia Palicson

Határtalan kisebbségi jogvédelem címmel tartanak jogász konferenciát Palicson. Az eseményt a Vajdasági Magyar Jogász Egylet a magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézettel karöltve szervezte meg.

Népszerű