Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Nemzetközi Vadászati és Halászati Vásár lesz Újvidéken

2022.09.22
17:25
2022.09.22
20:46
Forrás
Pannon RTV
Szeptember 28-a és október 2-a között, tehát jövő szerdától szombatig rendezik meg az 54. Nemzetközi Vadászati és Halászati Vásárt, valamint az ökológiai kiállítást az Újvidéki Vásár területén.
Pannon RTV/Juhász Géza

A rendezvények kiváló üzleti környezetet biztosítanak az értékesítéshez és a kapcsolatteremtéshez.

Slobodan Cvetković, az Újvidéki Vásár vezérigazgatója: „A szokásos kiállítási tartalmakon kívül az egyes csarnokban, ahol minden vadászattal kapcsolatos részlet megtalálható, most zajlanak az előkészületek a vadászidényre, ami október 15-én kezdődik. Így tehát ez ideális pillanat a felszerelés vásárlására, arra, hogy igénybe vegyék a kedvezményeket, és felkészüljenek a vadászidényre. Ezen kívül itt az ökológiai vásár is. Az udvaron lesz egy újrahasznosító sziget, ami egyfajta oktatás a legkisebbeknek és nekünk is, mivel az ökológia kiemelt helyet kap az életünkben.”

Nemzetközi Vadászati és Halászati Vásár
Újvidék

Most

19:07, Frissítve: 20:25

Vajdasági sikerekben bővelkedett a Nemzeti Vágta

Emlékezetes, vajdasági sikerekben bővelkedő vágtát láthatott a közönség vasárnap délután Budapesten. A Temerint képviselő Földes Luca második lett a fináléban. Szerbia színeiben pedig Ördög Alen megnyerte a Nemzetközi vágta döntőjét.
19:04, Frissítve: 20:25

Betyáros virtus Ludason

Fekete, pej, szürke, deres de még tarka ló is versenyzett a 12. Ludasi Betyárnapon. Hátas-lovas és fogatos ügyességi lóversenyeket láthatott a közönség.
18:45, Frissítve: 20:25

Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok!

Ismét népzenétől volt hangos az oromhegyesi Faluház. Idén is megszervezték a nemzetközi Csillagok, csillagok szépen ragyogjatok elnevezésű népzenei találkozót. A programon több mint 10 környékbeli és magyarországi csoport mutatkozott be.
17:20, Frissítve: 17:32

Gasztronómiai fesztivál Óbecsén

Az esős időjárás miatt a helyszín ezúttal a városi piac volt. A szervezők különféle ételekkel, termelői piaccal és koncertekkel várták a látogatókat.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.