Ugrás a tartalomra

Pénteken indul a strandidény Szabadkán

2023.06.14
14:34
2023.06.14
16:20
Forrás
Pannon RTV
Már csak pár nap és hivatalosan is megkezdődik az idei strandszezon Szabadkán. Pénteken, június 16-án ugyanis megnyitja kapuit a szabadkai Sétaerdei medence.

Megteltek vízzel a szabadkai Sétaerdei uszoda medencéi. Az előkészületi munkálatok lassan a végéhez érnek, megújult a játszótér, a csúszda, valamint új napernyőket is vásároltak - mondta Dimitrioski Tamara. A Stadion Kommunális Közvállalat igazgatója kiemelte, érdekes programokkal is készülnek az érdeklődők számára.

„A Stadion Kommunális Közvállalat idén is megszervezi a Szuper Nyár elnevezésű sportrendezvényt, immár harmadik alkalommal. Három versenynapot fogunk megszervezni, ami nemcsak a versenyzőknek, hanem az idelátogatóknak is érdekes és szórakoztató lehet.”

Szabadka Város minden évben biztosítja a medence működésének költségeit, idén 161 millió dinárt különítettek el erre a költségvetésből – emelte ki Góli Csilla. Szabadka Város Tanácsának kommunális ügyekkel megbízott tagja hozzátette: „Úgy érzem, hogy nagyon jó az együttműködés a közvállalat, a város és a sportklubok között, ezt igazolja az is, hogy 2024-ben Szabadka lesz Európa sportfővárosa.”

A belépőjegy felnőttek számára 250 dinárba kerül, a nyugdíjasok és az 5 éves kor feletti gyerekek 150 dinárért csobbanhatnak, havi bérletet pedig 3000 dinárért válthatnak a kikapcsolódni vágyók.

A medence nyitvatartásával kapcsolatos információkat a Stadion Kommunális Közvállalat internetes oldalán olvashatják.

Szabadka
sétaerdei medence
Góli Csilla
Dimitrioski Tamara

Most

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.