Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Szabad Övezet Filmfesztivál filmjei Magyarkanizsán

2023.05.31
11:22
2023.05.31
15:55
Forrás
Pannon RTV
Ma este 7 órakor a Ruben Östlunda által rendezett Szomorúság háromszöge című játékfilmet vetítik szerb felirattal.

A Szabad Övezet Filmfesztivál filmjeit láthatja a magyarkanizsai közönség két napon át a Művészetek Háza mozitermében. A programban nem csak dokumentumfilmeket, hanem játékfilmeket is bemutatnak.

A közönség kedd este tekinthette meg a Csapat lelke című családi, ifjúsági, spanyol filmet, majd Csuja László és Nemes Anna közös filmjét, a Szelíd című alkotást. Szerda este 7 órakor a Ruben Östlunda által rendezett Szomorúság háromszöge című játékfilmet vetítik szerb felirattal.

Nadrljanski Tornai Erika, a magyarkanizsai Művészetek Háza vezetője: „Ez voltaképpen egy Arany Pálma- díjas alkotás, amely fesztiválokon nagyon jól szerepel, mozik is vetítették és éppen ezért örülünk, hogy Magyarkanizsán is díjmentesen bemutathatjuk a közönségnek, ez Ruben Östlund Szomorúság háromszöge című alkotása, melyben nagyon híres színészek szerepelnek és egy nagyon érdekes történtet boncol.”

Szabad Övezet Filmfesztivál
Magyarkanizsa
Nadrljanski Tornai Erika

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.