Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Lukács Oszkár

Szokatlan helyen ürítették a hulladékszállítót Óbecsén

2020-02-27
16:12
2020-02-27
17:08
Forrás
Pannon RTV
Szokatlan helyen kapták lencsevégre az óbecsei Tiszamente Kommunális Szolgáltató Kft. járművét: a cég három alkalmazottja a Holt-Tisza partján szabadította meg terhétől a hulladékszállító kamiont.

A szabálytalanságot elkövető alkalmazottak ellen fegyelmi eljárás indult, az általuk otthagyott szemetet pedig a vállalat azonnal el is szállíttatta a helyszínről - tájékoztattak sajtótájékoztatón az illetékesek.

Fejes Zoltán, igazgató, Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft., Óbecse: „Volt hiba a kamionon, és a munkások nem tartották be a szabályokat, nem vitték ki a szemetet a depóniára, mert beszorult a kanál, hanem kiöntötték a pernyét a Mézesdűlőn, a Tisza-part mellett, és elmentek. Mi megállapítottuk, hogy mi történt, kimentünk a helyszínre, lefényképeztük, utána kijött egy másik jármű, és a munkások összeszedték a hamut, meg körülötte is a szétdobált szemetet. A mi munkásaink csak a pernyét öntötték ki, nem dobtak ki építési törmelékeket és zsákokat, mint ahogy mondják, ilyesmi nem történt. Ez először fordult elő. Mi tegnap 13 órakor megindítottuk az eljárást a munkások ellen.”

Óbecse
Tiszamente Kommunális Szolgáltató

Most

07:52, Frissítve: 08:02

Ma van pünkösdhétfő

Pünkösdhétfő a pünkösdvasárnap fő ünnepet követő nap. Pünkösdkor ünnepli a kereszténység a Szentlélek eljövetelét, az egyház születésnapját.
20:17, Frissítve: 20:27

6:1-re nyert a topolyai TSC

A Szerbiai Szuperliga 27. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén 6:1-re nyert a topolyai TSC a Javor ellen.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.