Ugrás a tartalomra

Új egészségház lesz a Harcosok sorakozója lakótelepen

2021.02.17
18:03
2021.02.17
21:00
Forrás
TV Subotica
Tavasszal kezdődhet meg az építkezés, a rendelőt pedig legkésőbb a jövő év elején adják át.

Egészségház épül a szabadkai Harcosok sorakozója, vagy sokak által csak Prozivkaként ismert lakótelepen. Sajtóinformációk szerint az említett helyi közösségben a Nagyberuházási Iroda támogatásának köszönhetően 400 négyzetméter alapterületű egészségház épül. Az iroda a projektet 50 millió dinárral támogatja.

Aleksandar Medaković, a Prozivka lakótelep helyi közössége tanácsának elnökhelyettese a Subotica TV-nek azt mondta, hogy jelenleg a dokumentáció jóváhagyási fázisánál tartanak, ezt követően írják majd ki a versenypályázatot a kivitelező kiválasztására. A munkálatok már a tavasz folyamán megkezdődnek, és az év végéig, de legkésőbb a jövő év elejéig befejeződnek. A tervek szerint az épület a Sanda Marjanović óvoda mellett, a Pazini utca sarkán épül majd.

Harcosok sorakozója lakótelep
Prozivka
egészségház

Most

15:16, Frissítve: 15:27

Listabemutató: Jó reggelt, Szerbia

Nagy visszatéréseknek is tanúi lehetünk az idei választáson, Boris Tadić volt köztársasági elnök, a Szociáldemokrata Párt elnöke és Saša Radulović, az Elég volt párt vezetője egyesítette erejét, és közös listát állított Jó reggel, Szerbia névvel.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.