Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új szemétszállító kamion áll munkába Óbecsén

2021.05.13
14:13
2021.05.13
16:16
Forrás
Pannon RTV
Négy és fél év alatt immár az ötödik új jármű kulcsát vehették ma át Óbecsén a Tiszamente Kft-ben.

A 2008-ban alakult kommunális szolgáltató többségi tulajdonosa az óbecsei önkormányzat, de csak 2016 óta áll az élén az általa delegált igazgató. Az ezt megelőző években komoly fennakadások voltak a szemétszállításban, azóta viszont sokat fejlődött a szolgáltatás.

Fejes Zoltán, igazgató, Tiszamente-Óbecse Kommunális Szolgáltató Kft.: „2016-ban a járművek átlagos életkora 19,5 év volt. Összesen négy régi jármű volt, nem tudtunk velük dolgozni, amikor elromlottak, bérelnünk kellett járművet. A mai nappal megérkezett az 5. kamion. Szerbiában mi vagyunk a járművekkel legjobban fölszerelt vállalat. Az utolsó két kamionra aranygaranciát kaptunk, ami azt jelenti, hogy öt évig nem kell szervizt fizetnünk, nekik kell a javításokat elvégezniük, mi ezért nem fizetünk. Ez nagyon sokat jelent a költségekben.”

Tiszamente Kft.
Fejes Zoltán
Óbecse

Most

21:21

A költő mögött az ember

Osztovits Szabolcs magyarországi művészettörténész Petőfi a magán-és közéletben címmel tartott előadást a VM4K-ban a Csütörtök esték programsorozat részeként.
20:29

Petőfi Júliának rappelt

A VM4K programsorozatához az Újvidéki Művészeti Akadémia Tenyértársulata is csatlakozott. Az ő Petőfijük 45 percben friss, újszerű módon közelít a költőóriáshoz. Öten öt részletben és öt városban villantják fel Petőfi életének főbb állomásait.

Népszerű

Lövöldözés Zomborban

Lövöldözés volt Zomborban, két rendőr is megsérült. A közmédia cikkében az áll, hogy a rendőröket családon belüli erőszakos esethez riasztották.

Ákos koncert a Nyárhangoló Fesztiválon

Palicson ad koncertet Ákos, a magyar könnyűzene egyik legnagyobb alakja. A fellépés a VM4K Nyárhangoló Fesztiváljának része lesz - adták hírül a szervezők az esemény Facebook-oldalán.