Ugrás a tartalomra

Új út lesz a lakótelepen

2023.08.02
17:41
Forrás
subotica.com
Új út köti majd össze a Lovro Bračuljević és a Gubecz Máté utcát Szabadkán a Harcosok sorakozója lakótelepen (Prozivka), a munkálatok hamarosan elkezdődnek - olvasható a subotica.com hírportálon.

Az itt található játszótér azonban továbbra is használható lesz. Milan Marjanov, a szabadkai Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat illetékese kiemelte, védőkerítést húznak fel a játszótér és az új út közé a gyerekek és a közlekedésben résztvevők biztonsága érdekében. Hozzátette, új fákat is telepítenek majd, mivel a munkálatok során többet ki kellett vágniuk. Az út megépítése után egy újabb épül ki, mégpedig a Bajnát utca és a Maksim Gorkij út között, vagyis egy, a Belgrádi úttal párhuzamos utca készül majd - magyarázta Milan Marjanov.

Prozivka
Harcosok sorakozója lakótelep
út

Most

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.