Ugrás a tartalomra

129 milliárd dollár kell még Oroszországnak a gazdasági fejlesztési terveihez

2018.06.07
15:28
Forrás
MTI
Oroszországnak további 129 milliárd dollárra van szüksége ahhoz, hogy megvalósítsa gazdasági fejlesztési terveit - mondta az orosz elnök.

Vlagyimir Putyin Közvetlen Vonal elnevezésű, hagyományos interaktív televíziós fórumán ugyanakkor elmondta, elkötelezett Oroszország hosszú távú gazdasági növekedésében. Az orosz államfő arról is beszélt, hogy a harmadik világháború a civilizáció végét jelentené. Mint mondta, a regionális háborúk nem váltak globális konfliktussá, viszont szerinte az Egyesült Államoknak a fegyverzetkorlátozási egyezményekből történő kilépése veszélyezteti ezt az egyensúlyt. Putyin az Oroszországgal szembeni szankciókat és "vádaskodásokat" a feltartóztatás eszközeinek nevezte a Nyugat részéről, ugyanis szerinte vetélytársnak tekintik Moszkvát.

Oroszország
Vlagyimir Putyin

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.