Ugrás a tartalomra

2021-ben csatlakozhatnánk az EU-hoz?

2017.07.08
10:53
2024.03.19
08:50
2021-re készen áll majd Szerbia az Európai Unióhoz való csatlakozásra - jelentette ki Jadranka Joksimović.

2021-re készen áll majd Szerbia az Európai Unióhoz való csatlakozásra - jelentette ki Jadranka Joksimović. Az európai integrációval megbízott miniszter hozzátette, Brüsszel részéről szükség van egy pontos időtervre, amely alapján Szerbia felkészülhet mindazon reformok kapcsán, amelyeket meg kell valósítani, mind pedig költségvetési szempontból. Mint ismeretes, a múlt héten Aleksandar Vučić szerb államfő is pontos időpontot kért az európai vezetőktől a csatlakozást illetően, amelyhez Szerbia alkalmazkodni tud. (Tanjug)  

Jadranka Joksimovic
EU
csatlakozás
2021

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.