Ugrás a tartalomra

„Afelé haladunk, hogy 2025 végére 450 euró legyen az átlagnyugdíj”

2023.08.29
16:18
Forrás
Szerbiai RTV
A nyugdíjas szakszervezetek képviselőivel tárgyalt ma a szerb miniszterelnök és a pénzügyminiszter.

A megbeszélésen az idősek életkörülményeiről és a nyugdíjemelésről is szó esett. Ana Brnabić az ülés kapcsán azt mondta, támogatja az nyugdíjasok képviselői által felvetett ötletet, amely szerint kidolgoznának egy az idősek helyzetét javító stratégiát.

Siniša Mali ismertette az elmúlt időszak nyugdíjemeléseit. Kiemelte, a nyugdíjak Szerbiában gyorsabban emelkednek, mint a bérek. Afelé haladunk, hogy 2025 végére 450 euró legyen az átlagnyugdíj – hangsúlyozta a pénzügyminiszter.

Ana Brnabić

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.