Ugrás a tartalomra

Aktuális szabadkai és országos témákról beszélt dr. Pásztor Bálint Szubjektív műsorunkban

2023.10.12
16:44
2023.11.17
14:59
Forrás
Pannon RTV
A Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke a Belgrád-Budapest vasútvonal építési munkálataival kapcsolatban kitért a távfűtéssel kapcsolatos kérdésre is.

A vasútfejlesztésről, az előrehozott választások megtartásának lehetőségéről, a migránshelyzetről és egyéb aktuális szabadkai, valamint országos témákról beszélt dr. Pásztor Bálint Szubjektív című műsorunkban. A Vajdasági Magyar Szövetség alelnöke a Belgrád-Budapest vasútvonal építési munkálataival kapcsolatban kitért a távfűtéssel kapcsolatos kérdésre is. Konkrétan arra, hogy csúszni fog-e a távfűtés kezdete a felújítás miatt. A dr. Pásztor Bálinttal készült beszélgetést teljes terjedelmében ma 19 óra 30 perctől láthatják a Pannon Televízióban.

Dr. Pásztor Bálint, alelnök, VMSZ: „Elképzelhetőnek tartom, hogy egy-két hét késés, csúszás lesz a fűtési szezon kezdetét illetően. Ez a vasúti beruházás nem könnyíti meg sem a távfűtőművek, sem a gázművek helyzetét. Azt kell a polgároknak tudniuk, hogy egy ilyen beruházás azt jelenti, hogy többek között a távvezetéket is ki kell helyezni, és minden tekintetben egy hihetetlenül összetett műveletről van szó. Ebből adódóan elképzelhető, hogy egy-két hetet csúszni fog a fűtésnek a kezdete.”

Szubjektív
Dr. Pásztor Bálint

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.