Ugrás a tartalomra

Aleksandar Vučić hivatalos törökországi látogatáson

2017.07.10
18:21
2017.10.04
12:04
Aleksandar Vučić szerb köztársasági elnök vasárnap hivatalos látogatásra érkezett Törökországba, ahol találkozik Recep Tayyip Erdogan államfővel.

Szerbia államfője Törökországban részt vesz a 22. Olajügyi Világkongresszuson.

Vučić korábban bejelentette, hogy elsősorban a Török Áramlat gázvezetékről tárgyal Isztambulban Erdogan államfővel és esetleg újra Bojko Borisov bolgár kormányelnökkel.

A gáz- és olajipari csúcstalálkozónak tartott Olajügyi Világkongresszusra, amelynek idén Isztambul a házigazdája, mintegy hatezer résztvevőt, valamint 50 minisztert hívtak meg a szervezők, az olajipari kiállításon pedig 25 ezer látogatóra számítanak. A Kőolaj Világtanács elnöke, Tóth József korábban elmondta, hogy a világkongresszuson a kőolaj- és földgáztermelő országok mintegy 95 százaléka képviselteti magát. (Szerbiai RTV, WPC)

Aleksandar Vučić
Törökország
Isztambul

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.