Ugrás a tartalomra

Ana Brnabić reagált Vuk Jeremić kijelentéseire

2019.12.26
12:47
Forrás
Tanjug
Normális ország az, ahol 600 ezer ember veszítette el a munkáját, az egészségügyi nővérek és technikusok 30 ezer dinárért dolgoztak és a legnagyobb múzeumok zárva tartottak?

Ezt a kérdést tette fel Ana Brnabić. A szerb miniszterelnök a Pink TV-ben kommentálta Vuk Jeremić kijelentéseit, miszerint Szerbia akkor lesz normális ország, ha a jelenlegi vezetést leváltják. Lehet, hogy szerinte olyannak kell lennie egy normális országnak, és számára normális is lehetett, de a többi Szerbiában élő számára nem - részletezte Brnabić.

Ana Brnabić
Vuk Jeremić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.