Ugrás a tartalomra

Átadta 2016-os jelentését a tartományi ombudsman

2017.03.03
15:36
Zoran Pavlović tartományi ombudsman ma átadta a 2016-os évre vonatkozó jelentését Pásztor Istvánnak, a vajdasági parlament elnökének
Zoran Pavlović tartományi ombudsman ma átadta a 2016-os évre vonatkozó jelentését Pásztor Istvánnak, a vajdasági parlament elnökének. A polgári jogvédőnek minden évben kötelessége jelentést tennie a Tartományi Képviselőháznak. Ebben szerepelnek a közigazgatási szervek munkájára vonatkozó észrevételei és azok a javaslatok is, amelyek ezeket a hiányosságokat orvosolhatnák. Pásztor biztosította a polgári jogvédőt, hogy a jelentése már a képviselőház következő ülésén napirendre kerül. Hozzátette, hogy elégedett a jogvédők összetett és felelősségteljes munkájával, amelyet már 15 éve végeznek a vajdasági emberek alapvető jogainak védelmében. A találkozón arról is tárgyaltak, hogy a tartományi szervek miként tudnának még szorosabb együttműködést kialakítani az ombudsmani hivatallal.
Tartományi Parlament
jelentés
Zoran Pavlović
tartományi ombudsman

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.