Ugrás a tartalomra

Az amerikaiak szerint az orosz visszavonulás hamis hír, éppen az ellenkezője történik

2022.02.17
13:07
2022.02.17
17:16
Forrás
Euronews
Újabb hétezer orosz katona érkezett az ukrán határra az elmúlt napokban - állítják amerikai hírszerzési források.

Az orosz védelmi minisztériumnál csütörtökön úgy nyilatkoztak, hogy folyamatosan vonják vissza az alakulataikat. Véget értek a hadgyakorlatok, a páncélos alakulatok megkezdték a visszavonulásukat az állandó bázisaikra - közölte az orosz tárca. Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság úgy véli, elterelő hadműveletről van szó, csapatmozgósítások történnek. Egy amerikai védelmi minisztériumi tisztségviselő közölte: az orosz visszavonulás hamis hír, éppen az ellenkezője történik: újabb hétezer orosz katona érkezett az elmúlt napokban a határra, és bármelyik pillanatban bekövetkezhet, hogy egy hamis ürüggyel az orosz alakulatok megkezdik a hadműveletet Ukrajna ellen.  

A brit haditengerészet volt főparancsnoka azt mondta, a katonai műholdas megfigyelés nagyon pontos adatokat szállít. Lord West szerint az oroszok nem akarják megérteni, hogy a nyugati erők szinte mindent látnak, ezért az elterelő hadműveleteknek nincs értelme.

Oroszország
Ukrajna
haború
visszavonulás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.