Ugrás a tartalomra

Az EBESZ jelentésről beszél majd Ana Brnabić

2024.02.27
20:15
2024.02.27
20:24
Forrás
Pannon RTV, Tanjug
A decemberi szerbiai választásokra vonatkozó EBESZ jelentésről beszél szerdán Ana Brnabić.

A szerb miniszterelnök 10 órakor szól majd a nyilvánossághoz - erősítette meg a Tanjug számára a szerb kormány. Brnabić korábban elmondta, hogy legitim és tiszta választások voltak, és hogy a nemzetközi szervezetek is csak a szerbiai ellenzék hangulatkeltése miatt próbálnak beleavatkozni egy szuverén ország belügyeibe. Aleksandar Vučić szerb államfő korábban azt mondta, hogy az elmúlt volt az ország történetének legtisztább választási folyamata, ugyanakkor azóta már kérte a kormányt, hogy foglalkozzanak az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet jelentésével, és mérlegeljék azt.

EBESZ
Ana Brnabić
Választások 2023
jelentés
Aleksandar Vučić

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.