Ugrás a tartalomra

Az ellenzéki pártok képviselőivel is tárgyalt a szerb elnök

2022.07.15
15:43
2022.07.15
20:00
Forrás
Szerbiai RTV
A Fogadalomtevők Szerbiai Pártja és a Patrióta Blokk koalíció képviselőivel is tárgyalt Aleksandar Vučić.

A Fogadalomtevők Szerbiai Pártja nem kíván a kormány része lenni, megmarad államépítő ellenzéki pártnak - jelentette ki Milica Đurđević Stamenkovski, a párt elnöke.

A Dveri, amely a Patróta Blokk részét képezi, szintén nem kíván semmilyen formában együttműködni a Szerb Haladó Párt kormányával, amely Boško Obradović szerint tönkre tette az országot. Egyébként a Fogadalomtevők Szerbiai Pártjának és a Patrióta Blokk koalíciónak 10-10 képviselője lesz a parlamentben.

kormányalakítás
Aleksandar Vučić
koalíciós tárgyalások

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.