Ugrás a tartalomra

Az európai parlamenti választási felkészülésről tárgyalt Orbán

2018.05.03
07:24
2018.05.03
10:35
Forrás
MTI
Az európai parlamenti választási felkészülésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt vezetőivel Brüsszelben - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

Orbán Viktor Szájer József EP-képviselő társaságában mintegy kétórás eszmecserét folytatott az Európai Néppárt vezetőivel, Joseph Daullal és Manfred Weberrel. A helyzet nehéz, az elmúlt évben az Európai Unió elvesztette az Egyesült Királyságot, Brüsszel pedig nem tudta megfékezni a bevándorlást. Az Európai Néppárt kényes helyzetben van, hiszen a néppárt az Európai Unió vezető ereje. A Fidesz és személyesen Orbán Viktor is készen áll, hogy részt vegyen az Európai Néppárt választási kampányában, és támogassa az EPP jelenlegi vezetését - tette hozzá a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Európai Parlament
Brüsszel
Orbán Viktor
Európai Néppárt

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.